A magyar SSC szektor jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátásai

A magyar SSC szektor jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátásai

Bálint Kristóf (Nemzetközi gazdálkodás szak, Levelező tagozat, Külkereskedelmi vállalkozások szakirány)

Bálint Kristóf (Nemzetközi gazdálkodás szak, Levelező tagozat, Külkereskedelmi vállalkozások szakirány) szakdolgozatát „A magyar SSC szektor jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátásai” címmel írta 2020. májusában. Az Ipar4.0-val kapcsolatos kutatások általában csak a feldolgozóipari alkalmazásokat vizsgálják. Kristóf dolgozata azért érdekes, mert egy fejezetet szentel annak a témának, hogy a technológiai fejlődés eredményeinek alkalmazása milyen lehetőségeket és kihívásokat jelent a magyarországi üzleti szolgáltatások területén, az SSC (shared service center)-szektorban. Információit nemcsak írott vagy internetes anyagokból szerezte, hanem öt, az ágazatban dolgozó, vezető beosztású szakértővel is készített interjút.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Hasonló bejegyzések

Nemzetközi ötletpályázat hallgatóknak!

A Deutsche Telekom hazai leányvállalata, az IT Solutions Kft. nemzetközi pályázatot, Ideathont hirdet hallgatók innovatív ötletei megvalósításának támogatására, november 13. és 15.

A digitalizáció a középpontban

Megjelent egy konferenciakötet a digitalizációnak a nemzetközi kereskedelemben játszott változatos és mélyreható szerepéről. A kötetben a BGE oktatóinak és kutatóinak hét tanulmánya

Close Menu